Permanent laser
ontharing

Lightsheer ET permanente laserontharing

Wij maken gebruik van de beste diode lasertechniek. Wij gebruiken hiervoor de Lightsheer ET diodelaser wat uitsluitend gebruikt word door medische behandelaars en de betere laserklinieken. Op deze wijze bieden wij onze klanten het beste resultaat met de meest moderne technologie.

Wij bieden daarnaast pakketen aan zodat onze klanten een vaste prijs betalen voor permanente ontharing en veel voordeliger kwijt zijn dan doormiddel van losse sessies .

”Het grote verschil met de behandelingen die wij aanbieden ten opzichte van vele andere salons is dat wij samenwerken met een medische leverancier die ons de medische apparatuur verhuurd”

Omdat de aanschaf waarde van dergelijke apparatuur normaliter voor de meeste schoonheidsspecialisten niet te betalen is word er vaak gekozen voor relatief goedkopere apparatuur of apparatuur waarmee IPL behandelingen worden uitgevoerd.

Omdat wij enkel met de beste apparatuur willen werken en wij de samenwerking zijn aangegaan met een leverancier die ons in staat stelt te huren kunnen wij ons onderscheiden ten opzichte van anderen en kunt u bij ons dezelfde behandeling krijgen als de bekende privé klinieken zoals Bergman clinics of Velthuis kliniek.

FAQ

Staat jouw vraag er niet tussen? Wij zijn altijd bereikbaar om alle vragen te beantwoorden. Je kunt ons contacteren door middel van email, Whats app of telefoon. 

Welke lichaamsdelen kunnen worden behandeld ?

Alle lichaamsdelen kunnen worden behandeld met uitzondering van het stukje tussen de wenkbrauwen.

Is de behandeling pijnlijk?

Bij een goede laserbehandeling worden de haarfollikels vernietigd door de warmte , dit kan als licht pijnlijk worden ervaren vergelijkbaar met een elastiek die tegen de huid aanschiet.

Is laser gevaarlijk ?

Nee absoluut niet , de moderne diodelasers voor het ontharen zijn ontwikkeld voor het permanent ontharen en geven geen bijwerkingen .

Hoeveel behandelingen heb ik nodig ?

Alleen haar die goed vastzitten in de haarfollikel zullen de warmte goed afgeven, zodanig dat de voedingsbodem word vernietigd. De haren die loszitten of uitvallen zullen niet in de follikel vernietigd kunnen worden. Voor een permanent resultaat moet dan ook het gebied meerdere keren behandeld worden. Bij de meeste huidtypes volstaan 4 tot 5 behandelingen.

Worden de kosten vergoed door de zorgverzekeraars ?

Voor de details van de vergoeding moet u de polisvoorwaarden van uw eigen zorgverzekeraar raadplegen in de meeste gevallen is alleen een vergoeding van het gelaat mogelijk echter kan dit verschillen per zorgverzekeraar.