Q-switched yag laser

Ben jij helemaal klaar met jouw verkleurde, te donkere of verkeerd gezette pmu?

Tegenwoordig is pmu verwijderen geen probleem meer! Dankzij de geavanceerde lasertechnieken is het mogelijk om de pmu te verwijderen zonder dat er littekens of beschadigingen achter blijven.

Gedurende de behandelingen met de Q-Switched ND Yag Laser zal uw permanente make-up steeds lichter worden om uiteindelijk helemaal te verdwijnen.

Meestal zijn 3 tot 6 laser behandelingen nodig om de permanente make-up geheel te verwijderen. 2 a 3 behandelingen zijn vaak voldoende om de PMU zodanig lichter te maken dat deze vernieuwd kan worden.
De behandeling duurt meestal niet meer dan 15 minuten in totaal. Direct na de behandeling kan het gebied wat gaan zwellen, u kunt thuis het behandelde gebied ook goed koelen om zwelling tegen te gaan of te verminderen.
Bij de wenkbrauwen en lippen komt zwelling dit minder voor.
De haartjes in de wenkbrauwen zullen niet beschadigd worden. Het kan voorkomen dat de haartjes wat lichter van kleur worden door de behandeling, dit hersteld zich echter weer direct en de nieuwe haren zullen dus weer gewoon donker terugkomen. Het behandelde gebied heeft ongeveer 7 dagen nodig om te genezen. Daarna kunt u op die plaatsen weer make-up gebruiken.

De voordelen van Q Switched ND Yag Laser:
* Snelle behandeling
* Geen operatie en/of naalden nodig
* Korte herstelperiode
* Geen littekenvorming

Hoe werkt de behandeling?
PMU is net onder de opperhuid geplaatst. De Yag laser schiet razendsnel kleine puntjes op je pmu. Tijdens het laseren ontstaat er een witte waas op het behandelde gebied, ook wel “white snow” genoemd. Dit verdwijnt binnen enkele minuten.

De laser zendt in een fractie van een seconde een intense lichtflits van één golflengte uit. Dit licht wordt selectief geabsorbeerd door de inktdeeltjes die in de huid ingekapseld zitten. De laserenergie breekt de kapsels open en laat de inktdeeltjes in kleinere deeltjes uit elkaar vallen, die vervolgens door het afweersysteem van het lichaam kunnen worden “bestreden” en verwijderd.

Wij adviseren om bij twijfel contact op te nemen.
In sommige gevallen kan oude pmu gecoverd worden mits dit mogelijk is.
Stuur daarom een duidelijke foto van jouw huidige wenkbrauwen naar info@wjbeauty.nl

FAQ

Staat jouw vraag er niet tussen? Wij zijn altijd bereikbaar om alle vragen te beantwoorden. Je kunt ons contacteren door middel van email, Whats app of telefoon. 

Doet de behandeling pijn?

De laserbehandeling voelt een beetje aan of er steeds een elastiekje tegen uw huid aan geschoten wordt, de meeste mensen vinden deze behandeling goed te verdragen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld tussen de 3 tot 5 behandelingen bij pmu en 10-12 voor behandelingen bij tatoeages. Hier is helaas geen garantie over te geven. Dit komt omdat het aantal behandelingen afhankelijk is van een aantal factoren zoals; de diepte van de pmu of tatoeage, het huidtype, kleuren van de inkt, individuele lymfesysteem en de locatie van de tattoo of pmu.

Wanneer is het mogelijk om pmu te laten zetten?

Na het herstel van de laatste behandeling is het weer mogelijk om nieuwe permanente make up te zetten.
Wij adviseren een herstelperiode van 4-6 weken na de laatste behandeling