Ombre powder brows

De behandeling

”De gemiddelde duur van een behandeling duurt ca 2 tot 3 uur”

Tijdens de eerste behandeling bespreken we eerst eventuele contra-indicaties, jouw wensen en wat er kan worden verwachten voor, tijdens en na de behandeling. Vervolgens gaan we de vorm van de wenkbrauw bepalen , we tekenen deze eerst uit zodat je kunt  zien hoe de vorm zal gaan worden.

Het pigment waarmee gepigmenteerd gaat worden zal zo worden gekozen dat het past bij de natuurlijke kleur van de wenkbrauwen en de huid.

Hierbij maken we gebruik van een kleuren kaart en/of testen we een aantal kleuren op het voorhoofd. Indien je akkoord gaat starten we de semi permanente make-up behandeling.

Na afloop bespreken we de nazorg en krijg je een verzorgende crème mee naar huis.

De nabehandeling

”De gemiddelde duur van nabehandeling duurt ca 1 uur”

De tweede behandeling volgt na gemiddeld 6 weken. Tijdens de tweede behandeling worden de wenkbrauwen gecorrigeerd want het pigment dat tijdens de eerste behandeling is aangebracht zal na 1 maand ongeveer 30-40% van zijn kleur hebben verloren.

Tijdens de tweede behandeling zullen alle puntjes op de i worden gezet en kunnen de vorm en kleur nog eventueel worden aangepast.

Gemiddeld blijven de wenkbrauwen 1,5 jaar tot 3 jaar mooi. Er wordt wel geadviseerd om 1 keer per jaar een nabehandeling uit te laten voeren omdat de gepigmenteerde haartjes licht vervagen door celvernieuwing van de huid, door zonlicht en/of het vele gebruik van bijv. sauna. 

De voordelen van powderbrows is dat het geleidelijk aan vervaagd dus er is geen kans op kale plekken in de wenkbrauw.

 

  FAQ

  Staat jouw vraag er niet tussen? Wij zijn altijd bereikbaar om alle vragen te beantwoorden. Je kunt ons contacteren door middel van email, Whats app of telefoon. 

  Hoelang duurt een behandeling?

  Ongeveer 2 a 3 uur

  Is de behandeling pijnlijk?

  Ieder mens heeft een andere pijngrens zodoende zal voor de een voelbaarder zijn dan voor de ander.

  Hoelang gaan ombre powder brows mee?

   1,5 tot 2 jaar. Aangeraden wordt om 1 keer in het jaar een touch-up uit te laten voeren en blijven de wenkbrauwen strak en verzorgd. Bij een vette huid zal een touch-up eerder nodig zijn.