Privé Opleiding
Lip pigmentatie

(Privé) Opleiding
Lip pigmentatie

Als u voor een privé training kiest bij WJ Beauty begeleiden wij jou 1 op 1 en krijgt u alle aandacht van ons om na deze opleiding  zelfverzekerd en zelfstandig in staat bent om klanten te behandelen en te voorzien van lip pigmentatie.
We hebben er bewust voor gekozen om onze trainingen privé te geven zodat alle cursisten optimaal begeleid kunnen worden en alle aandacht krijgen die ze verdienen.
Daarnaast verschilt het per individueel hoe snel u leert en welke technieken voor u makkelijker te leren zijn en welke meer aandacht vereisten. Omdat wij enkel privé 1 op 1 opleidingen bieden kunnen wij hierop betere sturing geven en kunnen wij maatwerk leveren zodat al onze cursisten na het behalen van de opleiding allemaal voldoende uitgerust zijn met de skills en kennis die wij hoog in het vaandel hebben staan.

Tevens een waardevolle uitbreiding voor de bestaande schoonheidsspecialiste, make-up artist en brow-styliste en natuurlijk voor alle beginners die nieuw zijn in de beauty branche.
Onze lip pigmentatie basis opleiding is een uitgebreide cursus van 2 dagen en 1 terug kom dag.
U krijgt tijdens de eerste lesdag eerst een theorie dag. Speciaal voor deze opleiding hebben we een eigen lesboek ontwikkeld waarin alles wat u nodig heeft aan kennis en vaardigheden voor u in 1 overzichtelijke lesboek is samengesteld. U vind in dit boek tevens alle overige informatie zoals hygiëne en GGD-richtlijnen. 
Op de tweede dag beginnen wij met de meer technische vaardigheden en kennis waarna u de dag zult afsluiten met het uitvoeren van een behandeling op een model onder het toezicht van uw praktijklerares die u stap voor stap zult begeleiden tijdens de behandeling. U krijgt na de 2e lesdag wat praktijk opdrachten mee naar huis die u moet uitvoeren om de laatste module van de opleiding af te ronden en een certificaat te krijgen.
Na 6 weken komt u terug met het model en nemen we alle stappen nogmaals door en waarna we afsluiten met de nabehandeling zelf.
Na afsluiten van lesdag 2 dient u 3 modellen te behandelen volledig zelfstandig en hiervan de foto’s door te sturen naar uw praktijklerares. Bij goedkeuring bent u geslaagd en ontvangt u een certificaat waarmee u officieel een PMU lip pigmentatie artist bent.

01

dag 

* Theorie
* Contra indicaties & anatomie
* Hygiëne & GGD richtlijnen
* Oefenen op latex

02

dag

* Apparaat uitleg
* De naalden en toepassingen
* Kleurenleer
*Lipmapping (lippen vormgeven)
* Oefenen op latex
* Praktijk op 2 model

03

dag

* Touch-up nabehandeling op vorige model
* Tips voor social media (marketing)
* Q&A (vraag en antwoord)
Certificaat uitreiking

DUUR | 3 DAGEN

Lestijd| 10:00 – 17:00

Kosten | €2950,-

inclusief btw starterspakket en pmu machine

Betalingsvoorwaarden

Wij begrijpen dat een opleiding een dure investering is. Wij zijn zelf ooit klein begonnen en hebben altijd gezegd dat wij laagdrempelig willen zijn. Omdat wij graag iedereen die interesse heeft in onze opleidingen de mogelijkheid willen geven deel te nemen aan onze opleidingen kunnen wij u onze opleidingen aanbieden in deeltermijnen.
Echter wij vragen wel om een bedrag van
€ 1000,- bij inschrijving in eenmaal te voldoen uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de opleiding.

Dit omdat wij u niet alleen les geven maar wij voorzien u ook van lesmateriaal en een volledig starterspakket waarmee u direct aan de slag kunt. 
Tot slot gelden de mogelijkheden van betalen in termijnen enkel voor cursisten die in Nederland ingeschreven staan.

Vereisten

U heeft geen vooropleiding nodig.

Inschrijven

Inschrijving vind plaats voor uiterlijk vastgestelde inschrijfdatum.
Daarnaast dient er een betaling te worden uitgevoerd van € 1000 incl. Btw, dit is om voor uw het starterspakket en lesmateriaal te bestellen.
Deze betaling dient uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de opleiding te zijn bijgeschreven.

Annulering

Als je de cursus niet kunt bijwonen, dien je ons dit uiterlijk 14 dagen voor aanvang van je opleidings datum te laten weten anders zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen bij u of indien u al (deels) betaald heeft deze niet te kunnen verrekenen of te retouneren.

Model

 U dient op de tweede dag 1 model mee te nemen. Mocht u geen model kunnen vinden geef dit dan tijdig door wij kunnen dan kijken voor u of er een geschikt model beschikbaar is.

Inschrijfformulier 

Meld je aan

Na de aanbetaling is de aanmelding definitief.
Het is mogelijk om de opleiding in termijnen te betalen.