Prive Opleiding
Ombre powder brows

(Privé) Opleiding
ombre powder brows

Als je voor een privé opleiding kiest bij WJ Beauty begeleiden wij je 1 op 1 en krijgt je alle aandacht van ons om na deze opleiding  zelfverzekerd en zelfstandig in staat te zijn om klanten te behandelen en te voorzien van ombre powder brows behandeling.
We hebben er bewust voor gekozen om onze opleidingen en masterclasses privé te geven zodat alle cursisten optimaal begeleid kunnen worden en alle aandacht krijgen die ze verdienen.
Het verschilt per indiviueel hoe snel iemand leert en welke technieken voor de ene makkelijker te leren zijn en bij de andere juist meer aandacht vereisten.
Omdat wij enkel privé 1 op 1 opleidingen bieden kunnen wij hierop betere sturing geven en kunnen wij maatwerk leveren zodat al onze cursisten na het behalen van deze opleiding allemaal voldoende uitgerust zijn met de skills en kennis die nodig is om een volwaardig PMU specialist te worden.

 

Tevens is deze opleiding een waardevolle uitbreiding voor de bestaande schoonheidsspecialisten, make-up artist en brow-styliste maar natuurlijk ook voor alle beginners die nieuw zijn in de beauty branche.

Onze ombre powder brows basis opleiding is een uitgebreide cursus van 2 dagen en 1 terug kom dag.
Je krijgt tijdens de eerste lesdag eerst een theorie dag. Speciaal voor deze opleiding hebben we een eigen lesboek ontwikkeld waarin alles wat JE nodig hebt aan kennis en vaardigheden voor je in 1 overzichtelijke lesboek is samengesteld. Je vind in dit boek tevens alle overige informatie zoals hygiëne en GGD-richtlijnen 
Op de tweede dag beginnen wij met de meer technische vaardigheden en kennis waarna je de dag zult afsluiten met het uitvoeren van een behandeling op een model onder het toezicht van uw praktijklerares die je stap voor stap zult begeleiden tijdens de behandeling. Je krijgt na de 2e lesdag wat praktijk opdrachten mee naar huis die je moet uitvoeren om de laatste module van de opleiding af te ronden en een certificaat te krijgen.
Na 6 weken kom je terug met het model en nemen we alle stappen nogmaals door en waarna we afsluiten met de nabehandeling zelf.

 

01

dag 

* Theorie
* Contra indicaties & anatomie
* Hygiëne & GGD richtlijnen
* Oefenen op latex

02

dag

* Apparaat uitleg
* De naalden en toepassingen
* Kleurenleer
*Browmapping (wenkbrauwen vormgeven)
* Oefenen op latex
* Praktijk op 2 model

03

dag

* Touch-up nabehandeling op vorige model
* Tips voor social media (marketing)
* Q&A (vraag en antwoord)
Certificaat uitreiking

DUUR | 3 DAGEN

Lestijd | 10:00 – 17:00

Kosten | €2950,-

inclusief btw starterspakket en pmu machine

Betalingsvoorwaarden

Wij begrijpen dat een opleiding een dure investering is. Wij zijn zelf ooit klein begonnen en hebben altijd gezegd dat wij laagdrempelig willen zijn. Omdat wij graag iedereen die interesse heeft in onze opleidingen de mogelijkheid willen geven deel te nemen aan onze opleidingen kunnen wij je onze opleidingen aanbieden in deeltermijnen. Echter wij vragen wel om een bedrag van
€ 1000,- bij inschrijving in eenmaal te voldoen uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de opleiding.

Dit omdat wij je niet alleen les geven maar wij voorzien je ook van lesmateriaal en een volledig starterspakket waarmee je direct aan de slag kunt. 
Tot slot gelden de mogelijkheden van betalen in termijnen enkel voor cursisten die in Nederland ingeschreven staan.

Vereisten

Je hebt geen vooropleiding nodig.

Inschrijven

Inschrijving vind plaats voor uiterlijk vastgestelde inschrijfdatum.
Daarnaast dient er een betaling te worden uitgevoerd van € 1000 incl. Btw, dit is om voor uw het starterspakket en lesmateriaal te bestellen.
Deze betaling dient uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de opleiding te zijn bijgeschreven.

Annulering

Als je de cursus niet kunt bijwonen, dien je ons dit uiterlijk 14 dagen voor aanvang van je opleidings datum te laten weten anders zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen bij je of indien je al (deels) betaald heeft deze niet te kunnen verrekenen of te retouneren.

Model

 Je dient op de tweede dag 1 model mee te nemen. Mocht je geen model kunnen vinden geef dit dan tijdig door wij kunnen dan kijken voor je of er een geschikt model beschikbaar is.

Meld je aan

Na de aanbetaling is de aanmelding definitief.
Het is mogelijk om de opleiding in termijnen te betalen.